Stay at home treatment

Nu Clinic-C tijdelijk gesloten is, kunt u helaas geen huidverbeterende behandeling in de salon ondergaan.

Maar nu we meer thuis zijn, hebben we ook meer tijd om onze huid goed te verzorgen, te verbeteren en de weerstand hiervan te verhogen. Wil jij weten hoe je dit kunt doen? Lees dan ons stappenplan hieronder, hoe jij een Stay At Home Treatment kunt ondergaan.

Stap 1:

De eerste stap in deze “Stay At Home Treatment” is het reinigen van de huid met jouw favoriete Medik8 cleanser. Uiteraard moet deze cleanser aangepast zijn op jouw huidconditie.

Door je huid namelijk goed schoon te houden, verklein je de kans op onzuiverheden, ontstekingen en een doffe huid. Daarnaast zorgt het ervoor dat andere producten beter kunnen worden opgenomen in de huid.

Wist je dat… reinigen de eerste stap is richting huidverbetering? Breng je namelijk producten aan op een huid die niet gereinigd is, dan zul je zien dat de producten niet het gewenste resultaat geven.

Vergeet ook niet je ogen goed schoon te maken. Kies hiervoor een zachte oogmake-up remover, zoals Eyes & Lips Micellar Cleanse.  Je kunt nu ook je ogen reinigen met Cream Cleanse. Dit product is vernieuwd, waardoor het nu geen amandelzuur meer bevat en geschikt is voor het verwijderen van oogmake-up.

cream cleanse
pore refining scrub

Stap 2:

Scrub je huid met Pore Refining Scrub! Scrubben zorgt ervoor dat de huid wordt ontdaan van dode huidcellen (ook wel exfoliëren genoemd). Dit zorgt ervoor dat de teint en textuur van de huid worden verbeterd. Door het verwijderen van de dode huidcellen kunnen andere producten nadien beter hun werk doen.

Let op! Heb jij last van ontstekingen, breng dan de scrub alleen aan als masker en masseer het niet in. Door de korrels kunnen anders je ontstekingen open gaan, waardoor de deze zich gaan vermeerderen en verplaatsen.

Stap 3:

Masking time! Geef jouw huid een enorme boost door het gebruik van een masker! Laat het masker inwerken voor circa 15 minuten.

Heeft jouw huid behoefte aan hydratatie en herstel? Kies dan voor Ultimate Recovery Bio Cellulose Mask! Wil jij graag anti-aging of een vette huid verminderen? Breng dan Natural Clay Mask aan!

natural clay mask
liquid peptides
hydr8 b5 intense

Stap 4:

Nu je huid helemaal verfrist is, is het tijd om je Medik8 serums aan te brengen. Wist je dat… serums dieper de huid in kunnen doordat ze kleinere moleculen bevatten dan crèmes? Hierdoor kun je ze inzetten om huidproblemen aan te pakken. Er zijn dan ook verschillende serums voor verschillende huidcondities en problemen!

Bijvoorbeeld de Liquid Peptides bij huidveroudering of de Hydr8 B5 Intense voor het verzachten van lijntjes en rimpels, en de huid te herstellen en te voeden.

 

Tip: breng altijd eerst serums aan op waterbasis en dan de serums op oliebasis. De moleculen van de serums op oliebasis zijn groter dan die op waterbasis!

Stap 5:

Het oog wil ook wat! Breng jouw favoriete oogcrème aan!

De eerste tekenen van huidveroudering zijn zichtbaar rondom de ogen, dit komt omdat de huid onder de ogen vele malen dunner is. Door consequent een goede oogcrème aan te brengen, zal de huidconditie verbeteren. Hiervoor is onze Eyelift Peptide een mooie aanrader!

eyelift peptides
physical sunscreen

Stap 6:

 Voed en bescherm jouw huid! Doe jij deze treatment overdag? Dan is het belangrijk om (een dagcrème met) zonbescherming aan te brengen. Doordat de dode huidcellen zijn verwijderd, is je huid net wat gevoeliger voor de zon dan normaal.

Wist je dat… 80% van de huidveroudering ontstaat door de zon. Om die reden is zonbescherming essentieel om huidveroudering te voorkomen! Het advies is een 100% nano vrije minerale UV-filters om te beschermen tegen zowel UVA- als UVB stralenDe Physicial Sunscreen is daarom zeker een aanrader.

eyes-lips micellar cleanse

Eyes & Lips Micellar Cleanse

Deze innovatieve formule maakt gebruik van drieledige micellaire technologie voor superieure make-upverwijdering.

pore refining scrub

Pore Refining Scrub

De ultieme upgrade van je perfecte porie huidverbeteringsroutine.

cream cleanse

Cream Cleanse

Cream Cleanse verwijdert voorzichtig make-up en onzuiverheden om de huid verfrist en klaar te maken voor de volgende stappen van uw huidverzorgingsroutine.

Recovery Bio-Cellulose Mask

De ultieme SOS-behandeling voor een huid die gehydrateerd moet worden.

natural clay mask

Natural Clay Mask

Natural Clay Mask is een heerlijke huidtraktatie die alle huidtypen diep reinigt en verfrist, evenals de huid die gevoelig is voor acne.

liquid peptides

Liquid Peptides

Peptiden bereiken niet altijd de juiste plek; ze zijn groot en houden niet van olie, dus worstelen ze om door de kleine, olie-gebaseerde openingen tussen de huidcellen te komen.

hydr8 b5 intense

Hydr8 B5 Intense

Deze snel-absorberende serum verzacht fijne lijntjes en rimpels om de huid soepel, hersteld en gevoed te laten.

eyelift peptides

Eyelift Peptides

Eyelift’s geavanceerde formule pakt alle tekenen van veroudering rond de ogen aan.

physical sunscreen

Physical Sunscreen

De intelligente formule van Medik8 biedt uitzonderlijke bescherming tegen de zon in een lichtgewicht crème die geen residu op de huid achterlaat