De sleutel tot huidverjonging

Wil jij graag huidveroudering tegengaan, maar zie jij door het bomen het bos niet meer? Dan hebben wij goed nieuws voor jou!

Huidverbetering en anti-aging hoeven niet ingewikkeld te zijn. Wij vinden het namelijk belangrijk om jou te helpen bij het bereiken van Beautiful Skin For Life op een eenvoudige manier, die makkelijk toe te passen is in het dagelijks leven.

Na lang onderzoek vond Medik8 oprichter Elliot Isaacs dé manier om dit te bereiken. Hij kwam er achter dat de meeste huidverbetering wordt behaald door vitamine C, zonbescherming en vitamine A. Deze ingrediënten zijn goed onderzocht en de resultaten zijn wetenschappelijk bewezen. We kunnen dan ook stellen dat het geheim om er langer jong uit te zien en mooier ouder te worden zo gemakkelijk is als CSA.

CSA

CSA staat voor: vitamine C + zonbescherming overdag en vitamine A ’s nachts. Wanneer deze filosofie dagelijks wordt toegepast zorgt dit voor Beautiful Skin For Life. De huid zal zich verbeteren in zowel teint als textuur!

Vitamin C

  • biedt een belangrijke antioxidantbescherming
  • stimuleert de collageenproductie
  • blokkeert de ontwikkeling van pigment
  • biedt bescherming gedurende de hele dag tegen omgevingsfactoren die huidveroudering veroorzaken.
daily radiance cream spf 30

C-Tetra Antioxidant Cream SPF 30

Dag-tot-dag UV-stralen en milieu-invloeden kunnen grote schade aanrichten op de huid, waardoor tekenen van voortijdige veroudering zoals fijne lijntjes en rimpels ontstaan. Daily Radiance Vitamin C-crème biedt uw huid dagelijkse bescherming.

physical sunscreen

Physical sunscreen

De intelligente formule van Medik8 biedt uitzonderlijke bescherming tegen de zon in een lichtgewicht crème die geen residu op de huid achterlaat. 100% nano-vrije fysieke UV-filters, zinkoxide en titaniumdioxide, werken in synergie met de huid om te beschermen tegen zowel UVA- als UVB-stralen.

SPF

Circa 90% van huidveroudering wordt veroorzaakt door blootstelling aan de zon. Om die reden is het gebruik van zonbescherming van groot belang. Er heerst dan ook een veel voorkomende misvatting dat zonbescherming enkel nodig is in de zomermaanden. Helaas ontstaat zonschade ook als het niet zonnig is. Als het licht is, betekent dit gelijktijdig dat de zonnestralen je kunnen bereiken. Zelfs op een bewolkte dag is er nog steeds 50% UV-straling die je huid bereikt. Daardoor is het van essentieel belang om gedurende het gehele jaar de huid te beschermen tegen stralingen.

Vitamin A

Vitamine A is het allerbelangrijkste ingrediënt om de huid te verjongen en te verbeteren. Vitamine A:

  • stimuleert de celvernieuwing
  • reinigt poriën
  • stimuleert de collageenproductie
  • helpt de vorming van pigment in de huid te blokkeren.

Vitamine A is de goudenstandaard in huidverjonging en -verbetering. Echter, vitamine A heeft ook een andere kant. Als vitamine A namelijk in een sterkte wordt toegediend die sterk genoeg is om zichtbaar effect te krijgen, zie je vaak dat er irritatie in de vorm van roodheid en afschilfering ontstaat. Wij vinden dit niet huidvriendelijk. Wij hebben daarom een uniek Time Release (TR) toedieningssysteem ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat de vitamine A ingekapseld in de huid wordt gebracht, vervolgens wordt de inkapseling afgebroken en wordt de vitamine A langzaam aan de huid afgegeven. Op deze manier kun je wel genieten van de enkel de voordelen van vitamine A.

night ritual vit a

Night Ritual Vitamin A

’s Nachts is de perfecte tijd om je huid te voeden, aangezien de huidcellen het meest actief zijn tijdens de schemering. De regeneratiecyclus van de huidcellen versnelt ’s nachts en DNA-herstel vindt’ s avonds het meest plaats.